Ervaringen

Bekijk hieronder ervaringen van mijn klanten.


Submit your review
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Cancel

Laat een bericht achter

Haptotherapiepraktijk Ineke van Rijsselberg te Heemstede
Average rating:  
 3 reviews
Kees Haptotherapiepraktijk Ineke van Rijsselberg te Heemstede

Kees: Een bijzondere ervaring

Haptotherapie is voor mij nog steeds een bijzondere ervaring. We werken er samen aan om weer meer te durven voelen, want ik wil mezelf weer eens zijn/voelen. Soms voel ik niets en dan ineens, door een aanraking of een woordje, zijn er de emoties. De ene keer voel ik wel wat, maar kan ik het nog niet benoemen, zit het te diep en kan ik het nog niet loslaten. De andere keer komen de gevoelens aan de oppervlakte, worden ze herkenbaar en zijn ze meestal bevrijdend. Maar de verwerking begint daarna pas, als de gevolgen van je vergeten emoties voelbaar zijn in je leven. Ineke bedankt dat je me weer laat voelen.

Martijn Haptotherapiepraktijk Ineke van Rijsselberg te Heemstede

Martijn: Opnieuw leren voelen en luisteren naar je eigen lichaam en geest
Toen ik met haptotherapie begon, had ik geen idee of het iets voor mij zou zijn. Ik zat net in een diepe burnout en had geen enkele fysieke of emotionele energie meer. Haptotherapie heeft me wat dieper in de spiegel leren kijken. Zaken waar je voor wegloopt, levenswensen die je nog zou willen vervullen, opnieuw leren voelen en luisteren naar je eigen lichaam en geest is een van de dingen die haptotherapie kan veroorzaken.

Wil Haptotherapiepraktijk Ineke van Rijsselberg te Heemstede

Wil: Fijne ontspannende therapie
Haptotherapie vind ik een fijne ontspannende therapie. De hele opzet is goed; je wordt ontvangen met een kopje thee en een goed gesprek en daarna op de bank. Laatst was ik erg gestresst en dat kon Ineke meteen voelen. Het fijne was dat ik na de behandeling mij weer ontspannen voelde en het gevoel had dat alles weer goed en op de juiste plek zat. De dag erna moest ik naar een andere therapeut en die verbaasde zich erover dat hij weinig hoefde te doen er zat niets vast en alles voelde prima aan. Ik hoop dat iedereen het ook zo ervaart. Mij doet het dus erg goed.